Ga naar hoofdinhoud

Van der Linden voegt Abel & Lula, Juicy Couture, Balements en Refigiwear toe aan portfolio

Agentschap Van der Linden Agenturen voegt aankomend seizoen verschillende kindermodemerken toe aan zijn portfolio. Zo zal Van der Linden de agent van de merken Abel & Lula, Juicy Couture, Balements en Refigiwear worden.

Abel & Lula
Abel & Lula komt uit de stal van het kwalitatieve en betaalbare merk Mayoral en is voor meiden van 4 t/m 12 jaar oud. Het merk richt zich op de premiummarkt met verfijnde kleding voor bijzondere gelegenheden.

Juicy Couture
Juicy Couture is een glamoureus lifestylemerk met een uitgesproken trendy, LA-stijl voor meiden overal ter wereld. Juicy Couture is een wereldwijd fenomeen omarmt door sterren als de Kardashians en Paris Hilton en wordt gezien als een casual luxemark voor baby’s, meisjes en dames.

Balements
Het merk Balements werd in mei 2017 opgericht. Balements is geïnspireerd op de merken Balenciaga en Vetements. Balements richt zich op de tieners.

Refrigiwear
Refrigiwear bestaat al meer dan 50 jaar en verkoopt allerlei kleding om je de komende winter warm te houden. Het merk verkoopt maar liefst 95 verschillende soorten kledingstukken en accessoires.

Website: www.lindenagenturen.nl

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top