Ga naar hoofdinhoud
Van Gennip Textiles komt met vernieuwende collecties en handhaaft alle verkoopprijzen AW23/24

Van Gennip Textiles komt met vernieuwende collecties en handhaaft alle verkoopprijzen AW23/24

Van Gennip Textiles is één van de grootste marktleiders in Nederland als het gaat om baby- en kinderkleding.

Met merken als Dirkje Babywear, Koko Noko, No Way Monday en DJ DUTCHJEANS is Van Gennip Textiles niet meer weg te denken uit de kindermodebranche. Ook komend seizoen staan er weer vernieuwende collecties met ieder een eigen uitstraling klaar voor inkoop.

Voor Van Gennip Textiles is het belangrijk om retailers hoge marges te bieden in combinatie met hoge kwaliteit en een scherpe retailprijs. Ondanks de hoge inflatie, toenemende kosten en de dure dollar, zal Van Gennip Textiles de prijzen voor AW23/24 niet verhogen. “Van Gennip Textiles gelooft in een goede prijs-kwaliteitverhouding en vindt dat draagcomfort en betaalbaarheid voorop staan”, laat Van Gennip ons weten. “Van Gennip Textiles kan dit door middel van jarenlange goede bedrijfsvoering, marge verlaging en een sterke financiële positie dragen.”

In het persbericht wordt duidelijk dat Van Gennip Textiles momenteel vanuit hun hoofdkantoor in Weert en showrooms in Nieuwkuijk en Almere hard werkt aan het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van nieuwe collecties. Deze beloven weer vernieuwend en authentiek te worden.

Benieuwd naar de collecties? Neem dan contact op:

Juriaan Groot
+316 46158511
juriaan@vangenniptextiles.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top