Ga naar hoofdinhoud

Van Tilburg Mode & Sport brengt kinderafdeling onder in aparte winkel

Aankomend weekend is het feest bij Van Tilburg Mode & Sport! Ze breiden hun namelijk kinderafdeling uit. In het pand aan de overkant, dat voorheen van Jacobs & Jacobs was, zal nu de kinderafdeling ondergebracht worden. De winkel is 1250m2 groot en is daarmee de grootste kinderkledingwinkel van Nederland.

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Met nu 4 vestigingen in Nistelrode (mode, kindermode, sport en een outlet), een in  Ravenstein en een Schijndel behalen ze meer dan 50 miljoen euro omzet per jaar.

De plannen
Het was een hele ‘schuifoperatie’ meldt Peter van Tilburg aan KIDS fashion mag. Doordat de kinderkleding verhuist is, is de huidige kindermode afdeling vrijgekomen. Daar komt nu de afdeling Heren Casual. Daarmee komt er meer ruimte voor de dameskleding en kunnen we het huidige aanbod actualiseren en aanvullen. Daar gaan we straks ook uitbreiden met Laar 14, waar voorheen de kapsalon zat.

Merken
Ze gaan onder andere de volgende kindermodemerken verkopen in de nieuwe winkel: Baker Bridge, Blue Rebel, Car, Dress Like Flo, Funky XS, Garcia, Indian Blue Jeans, Molo, Moodstreet, Name It, Nik & Nik, Petrol, Quapi, Reset, Retour, S. Oliver, Scotch Shrunk, Sevenoneseven, The Future Is Ours, Tommy Hilfiger, Tumble ’n Dry, Vingino en Z8

Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober zal de feestelijke opening van Van Tilburg Kids plaatsvinden en er is ontzettend veel te doen.

Special guests
Vrijdag 13 oktober:

  • Clown Pinkie van 15:00 – 18:00 uur.
  • De Kids DJ van 18:30 – 20:30 uur.
  • Popcornmachine van Retour van 13:00 – 16:00 uur.

Zaterdag 14 oktober:

  • Muser en Youtuber Emma Keuven van 14:00 – 16:00 uur.
  • De Kids DJ van 13:30 – 16:30 uur.

Ook op maandag 16 en woensdag 18 oktober kun je een bezoekje brengen aan de nieuwe kinderkledingwinkel in Nistelrode. Tante Sannie zal van 13:00 – 16:00 uur aanwezig zijn om kids te schminken.

Winacties
Tijdens het weekend zijn er veel leuke prijzen te winnen, zoals een fantastische nieuwe kidsoutfit of een winterjas. Bij een aankoop vanaf €50 euro kun je aanvinken voor welke prijs je wilt gaan. Daarnaast maak je ook nog kans op verschillende kledingsetjes, t-shirts, ondergoed en pyjama’s. Vanaf 23 oktober worden de winnaars bekend gemaakt!

Giveaways
Naast de winacties krijg je bij veel merken, zolang de voorraad strekt, ook nog mooie giveaways cadeau. Denk aan leuke tasjes, paraplu’s, een schooltas, broodtrommel of armbandjes.

Meer informatie? Kijk op www.vantilburg.nl/nistelrode/de-coolste-kids-winkel

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top