Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Vierde editie BrandNew: veel kinderschoenen en zomertrends 2019

Op maandag 20 en dinsdag 21 augustus vindt de vierde editie van BrandNew plaats in C.A.S.T. Nieuwgein. Deze keer zal er een bomvolle gastenexpo zijn met veel kinderschoenen, de vaste exposanten zijn ook weer van de partij en het middenplein staat in het teken van trends. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Trendforecaster Viva Vulto is freelancer in opdracht van Christine Boland. Op het middenplein krijg je alle informatie over de vier trends die in de zomer van 2019 centraal zullen staan. Zo weet je precies welke (kinder)schoenen en tassen een absolute must zijn volgende zomer! Via deze link kun je een plaats reserveren bij de trendpresentatie, terwijl je geniet van een luxe lunch.

Gastexposanten
Alle deuren van de showrooms zijn geopend op BrandNew. Als bezoeker kun je binnenstappen bij de vaste exposanten, maar ook bij de enorme hoeveelheid gastexposanten. Beiden zullen ook veel kinderschoenen presenteren. Deze beursvloer bevindt zich wederom op niveau 1. Benieuwd welke gastexposanten er op BrandNew zullen staan? KIDS geeft je vast een preview!

Acebo’s, Angulus Kids, Boumy, Ciao Bimbi, Diesel Kids, Donsje Amsterdam B.V., Freesby, Hugo Boss Kids, IGOR.

De beurs is beide dagen geopend tussen 09:00 en 17:00.

Website BrandNew, C.A.S.T.: https://www.cast.nl/open-dagen-events/brandnew

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top