Ga naar hoofdinhoud

Vierde editie SundaySchool in aantocht en het thema is…

Op zondag 30 juni zal alweer de vierde editie plaatsvinden van SundaySchool in De Fabrique in Utrecht. Ruim 200 merken zullen hier hun nieuwste collecties presenteren. Ook dit keer is er weer een mooi thema bedacht!

Inmiddels is de kindermodebeurs SundaySchool een niet te missen ééndaags evenement waar de kindermode professional zich kan oriënteren en inspireren. Op de website van SundaySchool wordt iedere week aangekondigd welke merken weer zullen deelnemen en welke nieuwe merken zich aansluiten.

KIDS sprak met Rob de Vos, medeoprichter van SundaySchool. “Ik denk dat er zo’n 95% van de merken die er vorige keer waren er dit keer weer zullen staan. Een aantal merken haken af vanwege slechte financiële resultaten. Maar over het algemeen komen de meeste merken terug en haken er een aantal nieuwe merken bij. Hier zijn we dan ook heel blij mee!”

Met veel enthousiasme heeft Rob ons verteld dat de vierde editie geheel in het teken zal staan van de zomer. Het thema gaat heten: Welcome to he SundaySchool Beach Club!

Hoe dit er precies uit gaat zien? Het terrein van SundaySchool zal worden omgebouwd tot een ware Beach Club. Mocht het net zulk lekker weer worden als vorig jaar, dan belooft het in elk geval weer een spektakel te worden! Bep&Toos en de DJ’s zullen weer aanwezig zijn om er een feestje van te bouwen. Ook zal er voldoende ruimte zijn om onder het genot van een drankje met collega’s ideeën en ervaringen uit te wisselen. Net als voorgaande edities zal er ook weer een modeshow worden gegeven. Deel 1 begint om 12:30 uur deel 2 om 13:30 uur.

We kunnen niet wachten tot het eindelijk zover is! Zien we jou op SundaySchool op zondag 30 juni in De Fabrique in Utrecht?

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top