Ga naar hoofdinhoud

Vierde outletcentrum van Nederland opent dit najaar haar deuren!

De bouw van Amsterdam The Style zal naar verwachting in de herfst 2020 haar deuren openen. Welke winkels er in het outletcentrum zullen komen blijft nog even geheim. “Daar mogen we van de merken nog niets over zeggen, helaas”, aldus een zegsman van Amsterdam The Style Outlets. 

Het outletcentrum zal straks over 115 winkels beschikken voorzien van een bruto huuroppervlakte van 19.000 vierkante meter. “De betonnen en stalen structuren van de winkels zijn nagenoeg afgerond en ook de winkelpuien zijn geïnstalleerd”, zegt center manager Marcel Herben. “Je kunt nu echt zien hoe ons outletcentrum eruit gaat zien. De parkeergarage staat en we leggen nu de laatste hand aan de dakbedekkingen. Laatst zijn twee van de vier bouwkranen alvast afgevoerd: we liggen op schema om later dit jaar te openen.”

Amsterdam The Style Outlets maakt onderdeel uit van Sugarcity. Dit is op het terrein waar vroeger de suikerfabriek CSM in Halfweg zat. Naast de bekende outlets in Roermond, Lelystad en Roosendaal zal Amsterdam The Style aansluiten op de vierde plaats. De outlet zou al eerder haar deuren geopend hebben, maar door de verschillende bezwaarprocedures liep het project ontwikkelt door de Spaans afkomstige ontwikkelaar Neinver vertraging op. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top