Ga naar hoofdinhoud
schoenen

Vijfde editie Kids’ Zone bij vakbeurs Gallery Shoes

Aan het eind van de zomer, van 1 tot 3 september zal de vakbeurs Gallery Shoes plaatsvinden in Düsseldorf. Deze beurs is gespecialiseerd in schoenen en accessoires en heeft voor de vijfde keer ook een Kids’ Zone op de planning staan!

Het kindersegment zit in een aparte zone, gevestigd in een nieuwe hal. Er is veel aandacht gegeven aan de uitstraling van de hal, waardoor er een bijzondere vibe ontstaat.
De Kids’ Zone lijkt steeds populairder te worden. Gallery Shoes heeft goede feedback gehad van zowel bezoekers als exposanten uit diverse landen. De organisatie gaat ervan uit dat ongeveer een derde interesse heeft in kinderschoenen op de beurs.

Het event wordt georganiseerd in Areal Böhler, dat soms nog enkele beperkingen heeft. Toch denkt de vakbeurs het succes zeker door te kunnen trekken. De Kids’ Zone in Düsseldorf is uniek voor het land: het brengt kopers en merken op een mooi centraal platform samen. Een kinderschoenen afdeling is dan ook noodzakelijk volgens Gallery Shoes, zo ontstaat er een compleet beeld van de schoenenbranche.

Website Gallery Shoes: www.gallery-shoes.com

Bron: Bengels

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top