Ga naar hoofdinhoud

Vingino kijkt vooruit en lanceert twee ’thuis-acties’

Kindermodemerk Vingino gelooft erin dat we vooruit moeten kijken in deze periode en onze krachten moeten bundelen. Samen staan we sterk! Daarom lanceert het merk twee grote ‘thuis-acties’: een FIFA toernooi en een modellenwedstrijd.

FIFA Vingino
Zin in een potje voetbal? Vingino organiseert twee keer een FIFA toernooi met niemand minder dan Daley Blind & Memphis Depay. Aan het toernooi kunnen in totaal 400 kinderen deelnemen. Ze mogen zelf kiezen: team Daley of team Memphis!  Kinderen die mee willen doen mogen een video insturen via social media met een tag naar @vinginojeans en #FIFAVINGINO. 

De inschrijving voor team Daley loopt vanaf 28 maart  en de deelnemers aan het toernooi worden 6 april bekent gemaakt. 

De inschrijving voor team Memphis loopt vanaf 18 april en de deelnemers aan het toernooi worden 27 april bekend gemaakt.

Wil jij gegarandeerd  kans maken om mee te doen? De eerste 200 kinderen die een item uit de nieuwe collecties van Daley en Memphis hebben gekocht en dit laten zien op de video. De overige 200 plekken worden verloot met de kids die zich normaal hebben aangemeldt. De video’s worden gedeeld op de social media kanalen van Vingino voor promotionele doeleinden.

Become a Vingino Denim model
Vingino is op zoek naar niet één, niet twee, maar 12 modellen met een sporttalent! Het kindermodemerk gooit de online denim loper uit en laat kinderen video’s insturen via social media met zijn/haar sporttalent. Ook hier geldt dat kinderen een video mogen insturen via social media met een tag naar KIDS en #VINGINODENIMMODEL. Vingino kiest uiteindelijk 12 gelukkige winnaars uit die in de denim campagne de hoofdrol zullen spelen.

Website Vingino: www.vingino.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top