skip to Main Content

Visual Merchandiser – done by deer

Wij zoeken een creatief, zelfstandig, enthousiast persoon die het leuk vindt om met onze mooie producten aan de slag te gaan en mooie verkoop bevorderende presentaties te bouwen.

Je reist het hele land door en bezoekt onze diverse verkooppunten. In overleg met de retailer bepaal je wat er nodig is op het gebied van visual merchandising. Dit is de ene keer een compleet nieuwe shop in shop bouwen, bij een grote winkelketen. En de andere keer is het een leuke etalage maken bij een kleine zelfstandige winkel.
Of het ombouwen van een bestaande display. Of het omgooien van onze showroom in Breda, in een gloednieuw jasje voor de nieuwe collectie. Of je gaat helpen met het bouwen van een complete beursstand in binnen- of buitenland.

Ook ondersteun je het verkoopteam door bestellingen van klanten aan te nemen. Je signaleert waar nog commerciële kansen en/of knelpunten zitten en geeft deze door aan het salesteam.

Je hebt nauw contact met de mensen op de verkoopvloer en de verschillende mensen die verantwoordelijk zijn voor de winkelpresentaties.

Je komt te werken in een klein zelfstandig team. En je gaat je eigen werkdagen indelen. Je denkt mee met het creatieve team in Denemarken, en initieert zelf acties om meer omzet te genereren en het merk uit te dragen. Je werkt nauw samen met het sales team in Nederland.

Waar nodig verwachten we ook dat je internationale beurzen ondersteunt. Verder wordt van je verwacht dat je twee keer per jaar deelneemt aan de internationale salesmeetings in Denemarken.

Wij zoeken een sociaal, enthousiast, creatief persoon. Je kunt zelfstandig werken en hebt commerciële vaardigheden. Je bent goed met mensen en je bent niet bang om door te gaan en soms letterlijk je handen uit de mouwen te steken. Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van alle laatste trends op het gebied van mode en design. Je hebt enige affiniteit met de baby- en kinderbranche.

Vloeiend Nederlandse en Engelse taal in zowel gesproken als geschreven vorm is een pre. Ervaring is een pluspunt maar niet noodzakelijk. De juiste karaktereigenschappen en instelling zijn belangrijker.

Je kunt van ons een leuke afwisselende zelfstandige baan verwachten. Dit is een fulltime functie, maar voor de juiste kandidaat kunnen we flexibel zijn in werkuren en is bijvoorbeeld 4 dagen werken ook een optie.
De werkuren zullen moeten aansluiten bij de openingstijden van onze winkeliers. Je kunt je werkdag vanuit huis beginnen. Wij zorgen voor een passende vergoeding, een mooie auto, laptop en telefoon. Je werkgebied zal heel Nederland zijn. Onze showroom is in Breda. Af en toe wordt je aanwezigheid hier verwacht.

Het zou fijn zijn als je snel kunt starten, maar voor de juiste persoon kunnen we dit in overleg doen. Je sollicitatie & CV kun je sturen naar bianca@donebydeer.com. Als je meer wilt weten over de baan kun je haar altijd bellen op 06-24396477.

Done by Deer is een Deens kindermerk met moderne lifestyle producten voor de reis van newborn tot peuter en daarna.
Ons assortiment bevat producten voor de hele dag, zodat de kleintjes kunnen genieten van etenstijd, speeltijd, slaaptijd, borstvoeding & badtijd, en uitgaan met de Done by Deer vriendjes. Onze dieren zijn altijd vertegenwoordigd in onze producten – als vertrouwde vrienden die leren leuk maken voor de kleintjes. Ons speelgoed en dagelijkse benodigdheden zijn voor gezinnen die een kindvriendelijk interieur willen combineren met de eenvoud van Deens design.

Done by Deer · Sønderkrogen 7 · 8600 Silkeborg · +45 4422 6603 · jobs@donebydeer.com · www.donebydeer.com · Danish Design

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top