Ga naar hoofdinhoud
BlueSunday

Voor casual denim, streetwear en sportswear lanceert SundaySchool aankomend seizoen BlueSunday

Op 7 juli zal de nieuwe vakbeurs BlueSunday haar debuut maken. Deze nieuwe beurs, georganiseerd door de organisatie van de kindermodebeurs SundaySchool, zal zich gaan focussen op casual denim, streetwear en sportswear.

Medeorganisator Rob de Vos laat weten te geloven in hybride winkels. “Steeds meer winkels combineren denim met sportswear en sportswear met streetwear”, aldus de Vos. Net als SundaySchool zal ook BlueSunday plaatsvinden in De Fabrique in Maarssen met dezelfde opzet. Er zal een mix te vinden zijn van grote én kleine merken. En van kleding, schoenen tot en met accessoires etc. Het moet een lifestyle belevenis worden! Hoeveel merken er aanwezig zullen zijn ligt nog niet vast, daarvoor wordt nog om de tafel gezeten. Merken die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via info@blue-sunday.nl.

Ook vindt de organisatie het belangrijk om ook het winkelpersoneel er meer bij te betrekken. Voor het ontdekken van nieuwe collecties en geïnspireerd te raken. Daarom organiseert De Vos na afloop van de beurs een dancefeest op de locatie met een bekende dj. De beurs zal plaatsvinden tussen tien en zes uur, op een zondag en na afloop is er twee uur de tijd om los te gaan in de grootste zaal van De Fabrique. De toegang voor de beurs is 12,50 in de voorverkoop en 17,50 aan de deur, hetzelfde prijsniveau als bij SundaySchool.

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top