skip to Main Content

Wat je kan verwachten tijdens Drive Inn 2022: Barth van Hout

In aanloop naar de aankomende editie van Drive Inn Junior (11 juli), zullen we meerdere agenturen uitlichten die aanwezig zullen zijn op de beurs. Daarnaast zullen we ook wat sneak peaks geven van wat je kunt verwachten. In deze editie: Barth van Hout Agenturen.

Barth van Hout Agenturen specialiseert zich in de verkoop van kinder- en babykleding aan de vakhandel. Het bedrijf biedt een compleet aanbod aan kleding inclusief ondergoed en sokken. Barth van Hout Agenturen heeft een indrukwekkend merkenpakket met merken als B.NOSY, Ducky Beau, Lucky N7, Red + Blu, CR7, Deeluxe en Vinrose.

Bij de aankomende editie van Drive Inn Junior zullen met name de merken B.NOSY en Red & Blu uitgelicht worden. Red & Blu is nieuw dit seizoen bij Barth van Hout. Hierover lees je binnenkort meer, dus hou onze nieuwsbrief van volgende week goed in de gaten. Van B. NOSY zullen de sportcollectie, zomerjassencollectie en prespring collectie getoond worden. Ook de merken Vinrose, Ducky Beau, Deeluxe en Lucky N7 zullen bij Drive Inn te zien zijn.

Ook zullen de merken Vinrose, Ducky Beau en Lucky N7 beschikbaar zijn voor voororder van de wintercollectie. Er kunnen tijdens de beurs dus artikelen (bij)besteld worden, deze worden dan binnen twee weken geleverd.

Tijdens het bewonderen van de collecties, kunnen bezoekers genieten van lekkere hapjes en drankjes, verzorgd door Barth van Hout. Bezoekers kunnen gedurende de dag binnenlopen en de verschillende collecties bewonderen. Het is de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de kindermode.

Dus, mis Barth van Hout en de andere agenturen niet op Drive Inn Junior op maandag 11 juli!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top