skip to Main Content
Wat je kan verwachten tijdens Drive Inn 2022: M-AGENCY

Wat je kan verwachten tijdens Drive Inn 2022: M-Agency

In aanloop naar de aankomende editie van Drive Inn Junior (11 juli), zullen we meerdere agenturen uitlichten die aanwezig zullen zijn op de beurs. Daarnaast zullen we ook wat sneak peaks geven van wat je kunt verwachten. In deze editie: M-Agency.

Sinds 12 jaar is M-agency een van de meest toonaangevende agenturen in kinder- (en dameskleding). M-Agency stelt het belang van klanten voorop en hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. Met een breed merkenpakket is er in alle prijsklassen en stijlen voor ieder wat wils. Een aantal merken uit het merkenpakket van M-Agency zijn Cos I Said So, Go Bananas, Like FLO, Mini Rebels, Street Called Madison en Zippy. Sinds kort heeft M-Agency ook vijf merken van Brands4Kids aan hun portfolio toegevoegd. Dit zijn de merken CeLaVi, Creamie, Fixoni, Minymo en Pippi. Waar M-Agency erg trots op is, is de duurzame productie van deze merken. Dit is volgens Maarten Kokkeler erg belangrijk voor M-Agency en wordt ook door klanten erg gewaardeerd.

Op 11 juli is de showroom van M-Agency te bewonderen met verschillende merken. Een aantal van die merken zijn Cos I Said So, Creamie, CeLaVi, Fixoni, Go Bananas, Minymo, Pippi, Street Called Madison, Zippy. Ook zijn er meerdere gastmerken aanwezig die prachtige artikelen tonen. Denk aan toffe schoenen van Shoesme of accessoires van Sunjellies. De collecties zitten vol creativiteit en bevatten enorm unieke artikelen. In het kort wat je kan verwachten: kleur, kleur, kleur! De komende collectie is een collectie om vrolijk van te worden. Met aantrekkelijke én makkelijke items. De verschillende items kun je perfect mixen en matchen, bijvoorbeeld een broekje van Cos I Said So met een top van Like FLO. Van klein naar groot, er is voor ieder wat, en ook nog eens voor een leuke prijs.

Bij M-Agency zit de sfeer er goed in en kijken ze enorm uit naar de aankomende editie van Drive Inn Junior. Ook alvast een teaser: er zit iets heel leuks aan te komen waar achter de schermen bij M-Agency hard aan wordt gewerkt. Begin volgend jaar is het zover, dus stay tuned want dit wil je niet missen! En natuurlijk lees je hier binnenkort alles over bij KIDS fashion mag.

Voor meer info:
Info@m-agency.nl of bel  +31 (0)76 53 00 257

M-Agency
Minervum 7344 A
4817 ZD Breda    

www.driveinnjunior.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top