Ga naar hoofdinhoud
beursplaza

World Fashion Centre lanceert nieuwe website

Het World Fashion Centre heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website. De oorspronkelijke website, die stamde uit 2010, bleek aan vernieuwing toe te zijn. Onder andere de inhoud, vorm en vindbaarheid van de website zijn verbeterd.

De nieuwe website is afgelopen week gelanceerd. Hij ziet er vernieuwend en fris uit, bevat meer nieuws en social media, up-to-date informatie en een actueel verhuuraanbod. Precies wat klanten en relaties nodig hebben!

Verbeteringen
De nieuwe website (www.worldfashioncentre.nl) zorgt ervoor dat (potentiële) klanten en relaties makkelijker informatie kunnen vinden over het huren en inkopen bij het WFC. Sociale media zoals Instagram en Facebook zijn beter geïntegreerd, de gebruiksvriendelijkheid is verbeterd en de navigatie en zoekfunctie sluiten beter aan.

Functies
Op de vernieuwde website staan onderdelen als nieuwsberichten, informatie over nieuwe huurders, beleidsinformatie, brochures en recente nieuwsbrieven. Daarnaast biedt de website ook een uitgebreide aanbodmodule en een chatmogelijkheid.

Heb je vragen of suggesties voor de website? Je kunt ze mailen naar info@worldfashioncentre.nl
Website WFC: www.worldfashioncentre.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top