Ga naar hoofdinhoud

Yolanthe Sneijder-Cabau lanceert kinderlijn bij Hema

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat samenwerken met Hema. Begin dit jaar lanceerde Yolanthe al haar eigen kindermodemerk: Bananas&Bananas. Speciaal voor Hema ontwierp Yolanthe een nieuwe collectie die exclusief verkrijgbaar zal zijn bij de winkel. Hema-eigenaar Marcel Boekhoorn heeft een relatie met Yolanthe’s zus Rebecca.

De kleurrijke printjes en zachte stoffen zijn kenmerkend voor deze vrolijke collectie en is een welkome toevoeging op ons uitgebreide kinderkleding assortiment,” aldus Hema. “De positiviteit en de vrolijkheid is een perfecte match met ons merk.” Yolanthe reageert eveneens verheugd in het persbericht. “Ik ben heel blij dat een nieuwe Bananas&Bananas collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek.” Het merk was tot nu toe alleen verkrijgbaar in de (online) winkel XaXa Boutique.

De collectie bestaat uit twintig items in zes unieke designs. De kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten 74/80 en 122/128, waarbij de prijzen liggen tussen de vier en dertien euro. De nieuwe collectie zal als limited edition verkrijgbaar zijn bij Hema vanaf maandag 24 juni.

Website Hema: www.hema.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top