Ga naar hoofdinhoud

Zal het Duitse About You ons land gaan veroveren?

Afgelopen dinsdag werd de Duitse kledingretailer About You gelanceerd voor het grote publiek. Als consument kun je er bijna niet omheen: op Facebook, Instagram, Youtube, bushokjes en in kranten zie je promotie voor het merk verschijnen. About You heeft de ambitie Zalando te verslaan, maar gaat dat ook lukken?

De retailer is in 2014 opgezet vanuit de moederonderneming Otto Group, door Hannes Wiese, Sebastian Betz en Tarek Müller. About You richt zich op mensen tussen de 20 en 40 die online winkelen via hun mobiele telefoon.

Social influencers
Met als visie ‘online winkelen moet leuk en inspirerend zijn en daarnaast meer dan gewoon op een item klikken in een winkelwagen’ probeert het bedrijf zich te onderscheiden van de rest. Dit doen zij door onder andere een samenwerking aan te gaan met bekende, Nederlandse (social) influencers zoals Claartje Rose, Noor de Groot (Queen of Jetlags), Robin Martens, Maan de Steenwinkel, Juultje Tieleman en Gregory van der Wiel. Zij laten de potentiele koper precies zien hoe je artikelen het best kunt combineren.

Personalisatie
Daarnaast is de complete winkelervaring en personalisatie die About You biedt niet te missen. Zo wordt je naam bij aanmelding toegevoegd aan het logo op de homepage en krijg je als klant suggesties voor modeartikelen op basis van eerdere aankopen.

Veel bekende merken
About You is een samenwerking aangegaan met meer dan 500 merken. Onder andere kleding van Nike, Diesel, Scotch & Soda, Levi’s en Dr. Martens zullen op de website voor de Nederlandse en Belgische consument te koop staan.

Veel kortingen
Deze maand en volgende maand zullen er flinke kortingen aangeboden worden op de website (tussen de 10 en 40%). Na Nederland en België zullen waarschijnlijk Polen, Tsjechische Republiek, Noorwegen, Zweden en Denemarken volgen.

Website About You: www.aboutyou.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top