Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Zazi Brands lanceert 100% gerecyclede capsule collectie

Wauw! Zazi Brands heeft voor haar merken LoveStation22 en Legends22 een capsule collectie ontwikkeld die voor 100% van gerecyclede stof gemaakt is. De katoen is gecreëerd uit snijafval en de polyester uit gerecyclede petflessen.

Met deze stoffen heeft het modebedrijf een black and white edition collection met hippe prints en artworks opgezet. Per merk zijn er zo’n 10 styles gecreëerd. De items zijn gemaakt in French Terry en Single Jersey en samengesteld van zowel katoen als polyster. Hiermee is het bedrijf de eerste die een collectie aanbiedt van volledig gerecycled materiaal. Iets om zeker trots op te zijn!

Van virgin material naar gerecycled
In eerdere collecties werd al gewerkt met biologisch katoen. Dit is een stuk beter voor de mens en het milieu dan het reguliere katoen. Toch gaat dat nog steeds om “virgin material”, zoals men het noemt. Wanneer stof gerecycled is, is het natuurlijk nóg minder belastend. Zazi Brands is benieuwd hoe de consument het initiatief oppakt. Wij kunnen alleen maar zeggen; ga zo door!

Collectie bezichtigen
Op SundaySchool, 13 januari 2019, zal de collectie te zien zijn. LoveStation22 richt zich op de maten 92 tot en met 152 en Legends22 breidt dit uit tot 164. Het voororder seizoen voor de wintercollectie zal van januari 2019 tot eind februari 2019 zijn. Showrooms van Zazi Brands vind je in Nijverdal en Rotterdam!

Website voor bijbestellen: www.zazi-brands-shop.com
Website Zazi Brands: www.zazi-brands.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top