Ga naar hoofdinhoud
beautynezz

Zestienjarige Joy (Beautynezz) start eigen modelijn

Donderdag was het zover en presenteerde Joy (16), van het succesvolle YouTube kanaal Beautynezz, haar eigen kledinglijn voor het label NIK&NIK. De lijn werd getoond aan het grote publiek in Utrecht.

NIK&NIK is een populair jongerenlabel dat is opgericht door Nikkie Plessen. Nadat Joy drie jaar geleden met Nikkie in contact kwam ontstond een mooie samenwerking. Eerder werkte Joy al mee aan fotoshoots en tv-commercials voor het merk. Tevens presenteerde ze samen met Bart Boonstra het tv-programma Joy&Bart achter de schermenop Nickelodeon.

De samenwerking
Ongeveer een jaar geleden werd Joy gevraagd voor deze samenwerking en ze hoefde er niet lang over na te denken. Volgens de YouTuber is het merk haar op haar lijf geschreven. Ze draagt graag kleding voor meisjes-meisjes, maar vind het ook leuk om wat stoers aan te trekken. Dit past dan ook goed bij de al bestaande collecties van NIK&NIK.

Op de lancering was een catwalkshow die Joy samen met Nikkie Plessen mocht presenteren. Ook waren er redelijk wat bekende mensen aanwezig als Dylan Haegens, Vajén van den Bosch en Kalvijn. Zelfs de crew van de serie Brugklasmocht erbij aanwezig zijn.

Website NIK&NIK: www.nikandnik.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top