Ga naar hoofdinhoud
kids shoes

Zo ziet het openingsprogramma van C.A.S.T. eruit

Op 29 januari 2018 start het inkoopseizoen in C.A.S.T. Nieuwegein. Vanaf die dag kun je de AW 18/19-collecties van een groot aantal merken bekijken. Daarnaast staan er ook veel beurzen en events op de planning. KIDS fashion mag vertelt je hoe het openingsprogramma eruit ziet!

BrandNew – 19 en 20 februari 2018
In 2018 vindt op 19 en 20 februari de derde editie van BrandNew plaats. Tijdens deze beurs staan de trends centraal. Niet alleen vaste exposanten, maar ook gastexposanten presenteren hier hun nieuwe collecties. Je kunt je hier oriënteren op trends, maar ook al de eerste collecties inkopen.

Buy&Bloom – 4 tot en met 8 maart 2018
Ook de derde editie van Buy&Bloom is dit jaar een feit. Van 4 tot en met 8 maart kun je als retailer de hele week bij C.A.S.T. terecht voor inkopen. Je kunt van te voren afspraken maken, maar ook zelf een kijkje nemen bij de showrooms die je interessant vindt. Vooral op 4, 5 en 6 maart is het aanbod het grootst. Die dagen zijn er ook gastexposanten aanwezig.

ProntoModa – een periode lang
Al eerder werd ook de ProntoModa dag georganiseerd door C.A.S.T.. Alle musthaves die in de winkel niet mogen ontbreken zijn hier te vinden. De dag staat in 2018 niet meer op de agenda, omdat het eigenlijk geen dag is maar een hele periode. Deze start vanaf het moment dat de meeste inkopen zijn gedaan en je als retailer je huidige assortiemnt wilt aanvullen met musthaves. De merken die ProntoModa items verkopen staan met hun showroom in C.A.S.T..

Experience Day – 23 april 2018
De Experience Day heeft afgelopen jaren plaats gevonden in het najaar. Dit keer zal het event in het voorjaar van start gaan op 23 april 2018. Niet alleen krijgt winkelpersoneel hier informatie over de zomercollecties, maar ook vast over de winkelcollecties. Daarnaast leer je er alles over de geschiedenis van bepaalde merken en bijvoorbeeld de totstandkoming van schoenen en tassen.

Wil je meer informatie over de beurzen of events of wil je jezelf aanmelden? Neem dan een kijkje op www.cast.nl/beurzen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top