Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws modebedrijven

Zoons Roland Kahn nemen modebedrijven over

Volgens de Telegraaf doet Roland Kahn een stapje terug. Zijn zoons Jonathan en Joshua Kahn zullen de modebedrijven CoolCat, MS Mode en America Today dan ook overnemen. Wel blijft vader Kahn op de achtergrond een rol spelen.

Als consigliere blijft de ondernemer van 65 jaar op de achtergrond aanwezig. Zo weet hij wel wat er gebeurt maar ervaart hij niet de lasten. Samen met Ronald van Zetten blijft hij tevens bezig met V&D Concepthouse. In 2016 namen zij samen de merknamen van V&D over en tot nu toe hebben Frendz en Schoolcampus het al gered.

Samenwerking
Kahn werkte eerder al samen met zijn zoon Joshua, die inkoopdirecteur bij Coolinvestments was. Ondanks eerdere aanvaringen tussen hem en Joshua gaat het de laatste tijd juist goed. Kahn is naar eigen zeggen minder defensief geworden en ziet in dat zijn zoon het vaak beter doet dan hijzelf.

Vroeg vertrek
Velen zagen het vertrek van Kahn niet aankomen. Hij zei in de zomer van 2016 nog drie tot vijf jaar hard te willen werken. Mede met als doel zijn totale managementniveau in de organisatie omhoog te krijgen. Volgens Kahn waren te veel dingen nog van hem afhankelijk.

Website CoolCat: www.coolcat.nl
Website MS Mode: www.msmode.nl
Website America Today: www.america-today.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top