skip to Main Content

Aan het woord: Femma Pelle van WOW Kidsconceptstore in Bergen op Zoom

In onze rubriek ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van WOW Kidsconceptstore in Bergen op Zoom.

Eigenaresse WOW Kidsconceptstore, Femma: “Op 1 oktober jl. hebben mijn stiefzus Anouk Bruin en ik de deuren van onze winkel geopend. Het idee voor het openen van een winkel is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Zo zijn onze mannen allebei zelfstandig ondernemer en hadden we al vaker naar elkaar uitgesproken dat we het een gaaf idee zouden vinden om samen iets te beginnen. Voorheen zat ik in het onderwijs en Anouk in de sales, een goede combinatie voor het starten van een eigen winkel. Toen begin dit jaar meerdere kinderkledingwinkels in Bergen op Zoom om verschillende redenen de deuren sloten, zagen we onze kans schoon! Tijdens de Coronacrisis hebben we veel tijd gehad om alles samen uit te werken. Toch bleef het enorm spannend om in deze tijd een winkel te openen. Hoewel we in gedachten hadden de winkel feestelijk te openen, is dit helaas in het water gevallen vanwege de coronamaatregelen. Uiteindelijk hebben we een kleine borrel georganiseerd met wat hapjes en drankjes. Wie weet kunnen we dit volgend jaar inhalen en ons 1-jarig jubileum groots vieren!”

Verkoop
“Men weet ons gelukkig goed te vinden. Zodra we iets op social media plaatsen, komt men vaak dezelfde dag nog speciaal naar de winkel om een bepaald artikel aan te schaffen. We zijn een conceptstore en verkopen naast kleding onder andere ook speelgoed, kraamcadeaus, servies en badspulletjes. Van alles eigenlijk! Wat betreft kinderkleding doen de merken ByBar, Little Indians, Mar Mar, Nixnut en Sevenoneseven het erg goed. In januari voegen we ook nog CarlijnQ, House of Jamie, Mingo en Play up toe aan het assortiment. Dan is voor ons het plaatje compleet! In de winkel vind je voornamelijk pasteltinten en rustige kleuren terug. De Scandinavische merken zijn bij ons de hardlopers. Verder doet de tutu het erg goed en vliegen de regenlaarzen van Enfant met wol aan de binnenkant de deur uit! Ook zijn de mix & match kettingen met bedeltjes van dieren erg populair.”

Uniek
“We hebben alles wat we voor onze kinderen misten in Bergen op Zoom en omstreken samengebracht in onze winkel. Van kinderkleding, tot verzorging en originele cadeautjes die je niet snel ziet. Dat maakt onze winkel uniek in de omgeving. Het is ontzettend leuk om dit allemaal terug te horen van onze klanten. Iedereen is laaiend enthousiast!”

Website WOW Kidsconceptstore: www.wowkids.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top