skip to Main Content

Aan het woord: Jacqueline Dunlop en Anja Rosier van Koter & Co in Amsterdam

In onze rubriek ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaressen van Koter & Co in Amsterdam.

Eigenaressen Koter & Co, Jacqueline en Anja: “Koter & Co is ontstaan uit onze liefde voor kinderen. We zijn zelf moeder en oma en vinden kinderen het belangrijkste in de wereld.”

Assortiment
We verkopen al ruim twintig jaar een ruim assortiment aan kinderkleding. Het assortiment bestaat in totaal uit zestig merken, waaronder twaalf kledingmerken. Onze klanten houden niet van grote merknamen. Het is voor hen van belang dat kleding smaakvol is, kwalitatief hoogwaardig, praktisch en niet te duur. We zijn altijd op zoek naar bijzondere items die met bijvoorbeeld een leuk zakje, print of borduursel nét anders zijn dan de rest. Naast kleding verkopen we onder andere knuffels, kinderwagens, wiegjes en verzorgingsproducten.”

Verkoop
Grote merken als Baby’s Only, Claesen’s, Cottonbaby, Klippan, Koeka, Lässig, Lodger, Meyco en Mies & Co verkopen erg goed in de winkel. Daarnaast verkopen we ook kleine merken als Izipizi en MiniMonkey. Bij nieuwe merken als House of Jamie letten we erop dat deze duurzaam worden geproduceerd. Aangezien er momenteel veel vraag is naar duurzame producten, adviseren we merken dit altijd goed uit te dragen met duidelijke productinformatie op het label.”

Persoonlijk advies
“Je kunt wel zeggen dat we een soort miniwarenhuis zijn. Negen van de tien klanten slaagt in onze winkel. We vinden het belangrijk om de klant hierbij te voorzien van persoonlijk advies. Zo geven we stylingadvies bij het aankleden van een kind of kinderkamer en adviseren we bijvoorbeeld welk slaapzakje het beste is voor jouw kind. Ook bieden we graag extra service. Indien een klant bijvoorbeeld een Babyzen YOYO kinderwagen koopt, zetten we die in elkaar en plaatsen we deze in de auto van de klant. Dit kunnen onze klanten erg waarderen.”

Website Koter & Co: www.koterenco.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top