Ga naar hoofdinhoud

Ammehoela nieuw bij FG Modeagenturen

Kindermodemerk Ammehoela sluit zich vanaf dit seizoen aan bij FG Modeagenturen. Vanaf de zomer van 2018 zal kleding van het merk verkrijgbaar zijn voor kinderen tot en met 8 jaar oud.

Het jonge kindermerk Ammehoela werd afgelopen jaar opgericht door Anouk Bindels en Sabine Disveld. Het merk is te herkennen aan de kleurrijke collecties, fijne pasvormen en mooie prints. Ook zie je er vaak wat surf- en skateinvloeden in terug. Ammehoela verkoopt niet alleen kleding, ook bandana’s, beanies, rugzakken en sjaals zijn te verkrijgen voor kids. De producten zijn gemaakt van biologisch katoen en ze zijn GOTS-gecertificeerd.

Ammehoela richt zich nu alleen nog op kinderen tot en met vier jaar, maar vanaf volgend jaar zomer komen daar ook de maten zes en acht jaar bij. Er wordt momenteel gewerkt aan een B2B website om het nabestellen van goederen gemakkelijker te maken. Binnenkort zal er ook een samenwerking volgen met het pettenmerk Tiny Turtle Caps!

FG Modeagenturen, gevestigd in Duiven, vertegenwoordigt naast Ammehoela ook de merken Blue Pepper Industries, Barbara’s Choice, Piñata Pum en Plumeti Rain. Op 9 en 10 juli zal FG Modeagenturen te vinden zijn op kindermodebeurs Market by Kleine Fabriek.

Website FG Modeagenturen: http://fgmodeagenturen.nl
Website Ammehoela: http://www.ammehoela-kids.nl/nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top