Ga naar hoofdinhoud

Blue Pepper Industries en Spot On Fashion breiden samenwerking uit

Eerder schreven we al dat Spot On Fashion en Blue Pepper Industries een samenwerking zijn aangegaan. Nu breiden ze deze samenwerking uit met BPI ‘ESSENTIALS’. ‘Een uitgebalanceerde selectie van eigentijdse basisproducten van een hoogwaardige kwaliteit voor volwassenen en kids’, zo kun je de nieuwe collectie BPI ‘ESSENTIALS’ van het merk BPI JOGG.GOODS het best omschrijven.

Fashionable en comfortabel
Voor BPI ‘ESSENTIALS’ is er niet alleen aandacht geschonken aan het prachtige design, maar ook aan praktische en functionele details. De collectie laat hiermee dus goed zien dat mode en comfort ontzettend goed samen kunnen gaan.

Voor ieder moment
De kledingstukken van BPI ‘ESSENTIALS’ bestaan met name uit stretchy en zachte stoffen die je het liefst de hele dag door wil dragen. Bijvoorbeeld op een ‘EASY’ moment om lekker te relaxen, op een ‘MOVE’ moment om comfortabel in te kunnen bewegen of juist tijdens een ‘STYLE’ moment, door het volgens eigen stijl en smaak te combineren. Aan ieder moment van de dag is dan ook gedacht.

Ben je ook benieuwd of wil je meer informatie? Maak een afspraak bij u in de winkel door te bellen naar Spot on Fashion: Elton 06 50285322 of Boukje 06 25008859.

Website Spot On Fashion www.spotonfashion.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top