Ga naar hoofdinhoud
C.A.S.T.&Kids

Collecties van 45 merken te bekijken op segmentatiedag C.A.S.T.&Kids

Op maandag 4 februari vindt de segmentatiedag C.A.S.T.&KIDS plaats. Op deze dag verhuizen exposanten hun collecties voor kids naar de beursvloer op niveau 1 in C.A.S.T. Samen met gastexposanten zijn er collecties van maar liefst 25 merken te bekijken.

Tijdens de segmentatiedag C.A.S.T.&Kids verzamelen vaste en gastexposanten zich op de beursvloer op niveau 1. In een vernieuwende beursomgeving zijn de herfst/winter-collecties van ‘19/’20 te bekijken van zo’n 25 merken. De volgende merken zijn op de segmentatiedag aanwezig: Aigle, Angulus, Aqua, Beberlis, Bergstein, Braqeez, Bo-Bell, Bunnies Jr., Camper kids, Clarks, Ciao Bimbi, EB Shoes, Fabienne Chapot petit, Freesby, Geox, Giesswein, Giga, Hip, Hugo Boss, Hummel, IGOR, Jochie, KangaROOS, Kanjers, Karl Lagerfeld, Kipling, Koel4kids, LaSiesta, LE BIG, Lowa, Lunella, MOA, Moonboot, Naturino, New Balance, Olang, Piedro Kids, Piedro Sport, Pinocchio, Replay, Ria Menorca, Simone Mathieu, Skechers, Shabbies Kids, Twinset, Vingino, Victoria, Wild en Woden

Bistro
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om op de route naar de beursvloer een heuse bistro te realiseren. Perfect voor winkeliers die dankzij de afgeschermde ruimte in alle rust hun orders kunnen verwerken, of voor exposanten die tijdens de beurzen en open dagen een kop koffie willen drinken of zin hebben om te borrelen met elkaar of met klanten.

Tickets
Benieuwd naar de collecties van bovenstaande merken? En kans maken op een overnachting inclusief ontbijt en diner bij Fletcher Hotels? Boek dan vooraf je tickets voor de segmentatiedag C.A.S.T.&Kids op maandag 4 februari. Tickets zijn hier gratis te bestellen.

Segmentatiedagen C.A.S.T.&Fashion en C.A.S.T.&Comfort
Niet alleen kids staan in de spotlights dit seizoen. Na een succesvolle editie van C.A.S.T.&Sport, staan op 18 februari C.A.S.T.&Fashion en op 4 maart C.A.S.T.&Comfort op het programma. Ook voor deze dagen zijn er tickets online verkrijgbaar.

Buy&Bloom
Op 24, 25 en 26 februari is er de drie-daagse beurs Buy&Bloom, waar alle segmenten uit de branche worden gepresenteerd. Ideaal om alle merken van de vaste en gastexposanten te bezoeken en je inkopen daarop te baseren.

Website C.A.S.T.: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top