Ga naar hoofdinhoud

Euretco draagt Blue Rebel over aan Retail Tribes

Het kinderjeansmerk Blue Rebel van Euretco heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Het Haarlemse bedrijf Retail Tribes  heeft een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van ontwerp en productie van kinder- en babykleding. Euretco is medeaandeelhouder van Retail Tribes. In Retail Tribes vindt het merk een stevige partij die zorgt voor een solide voortzetting van de ontwikkeling die het label doormaakt.

Blue Rebel
Blue Rebel richt zich met een jeanscollectie op kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Naast jeans bevat de collectie bijbehorende artikelen als tops, shirts, sweaters, dresses en jacks. Het merk heeft  sinds de geboorte in 2010 een snelle ontwikkeling doorgemaakt in zowel Nederland als buurlanden Duitsland en België. Het merk is daarnaast verkrijgbaar bij retailers in meer dan tien landen, waaronder landen als Zwitserland, Italië en Oostenrijk.

“Wij zijn blij dat we Blue Rebel aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Het merk heeft de potentie en uitstraling die past bij de andere collecties die we voor veel retailers produceren en verkopen. We hebben er alle vertrouwen in dat we de collecties nog steviger in de markt zullen zetten in samenwerking met de Blue Rebel retailers.” aldus Philip Musch, managing director van Retail Tribes.

Retail Tribes
Euretco heeft in Retail Tribes de partij gevonden die het merk de groei en verbreding biedt die het nodig heeft. Het joint venture bedrijf Retail Tribes werkt al geruime tijd in de uitdagende kinder- en babykledingmarkt. Euretco is als medeaandeelhouder van Retail Tribes overtuigd dat dit bedrijf het merk Blue Rebel op een nog hoger niveau zal tillen.

Retail Tribes is retailpartner in mode voor alle private label-behoeften. Het mode-platform ontwikkelt commerciële modecollecties voor de Europese markt. Retail Tribes is gespecialiseerd in baby- en kinderkleding en produceert een breed scala aan producten voor elk type retailer.

Euretco
Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in verschillende branches. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. 

Website Euretco: euretco.com
Website Retail Tribes: https://www.retailtribes.com/nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top