Ga naar hoofdinhoud

Floormanager kids afdeling – Van Tilburg

van tilburg kidsVan Tilburg mode en sport te Nistelrode is een Brabants familiebedrijf dat een totaalconcept aan topmerken biedt in mode, sport, accessoires en schoenen en is met een winkeloppervlak van ruim 12.000 m2 en 480 medewerkers de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland.

Als Floormanager binnen Van Tilburg Mode en Sport krijg je de belangrijke taak om vanuit je winkelervaring, servicegerichtheid en mensenkennis, op enthousiaste wijze te verkopen en leiding te geven aan een team van 22 verkoopmedewerkers (kinderafdeling). Het grootste deel van de tijd breng je door op de werkvloer. Hier vervul je een voorbeeldfunctie voor je team en ben je een vertrouwd gezicht voor onze klanten. De Floormanager bepaalt o.a. de roosters, taakverdeling en dagindeling met behulp van het vloer- en taakmanagement.

Je motiveert je team op basis van onze vastgestelde waarden: klantgerichtheid, professionaliteit, samenwerking, resultaatgerichtheid en passie om te allen tijde de klant optimaal te helpen en te streven naar goede omzetresultaten. Daarnaast voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Functie-eisen:

  • Als vakvolwassen Floormanagerbeschik je over ruime aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de modebranche (minimaal 3 jaar). Je bent een sterke persoonlijkheid die klantgerichtheid/gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. Een representatieve en enthousiaste uitstraling is een belangrijke voorwaarde.
  • Je positieve houding inspireert anderen, je kunt goed omgaan met feedback, hebt doorzettingsvermogen en beschikt over mensenkennis. Je hebt goede organisatorische vaardigheden, bent stressbestendig en je hebt oog voor detail.
  • Je stijl van leidinggeven is die van meewerkend voorman. Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en kent je verantwoordelijkheden. Daarnaast durf je op te komen voor je mening, je team aan te spreken op hun gedrag en geef je zelf het goede voorbeeld. Je dient hierbij te beschikken over sterke communicatieve vaardigheden.
  • MBO plus/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent 32 a 38 uur (38 heeft de voorkeur) beschikbaar inclusief koopavonden en zaterdagen.

Van Tilburg Mode en Sport biedt goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige, collegiale werksfeer in een gezellige Brabantse omgeving.

Wij ontvangen je c.v. met foto en motivatie graag via jdehaan@vantilburg.nl.
Website Van Tilburg: www.vantilburg.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top