Ga naar hoofdinhoud

Gabbiano boys stopt met Wholesale-activiteiten

GABBIANO BOYS STOPT MET WHOLESALE

Gabbiano Boys stopt per direct met zijn wholesale-activiteiten. Dat heeft het merk midels een persbericht bekendgemaakt. Als gevolg daarvan zullen de orders voor winter ’20-’21 niet meer worden uitgeleverd.

“In deze uitdagende tijden is het zaak ons voor 100% op onze core business “ Menswear” te focussen. Het continueren van onze Junior lijn vraagt alle afdelingen meer tijd en energie dan dat wij op dit moment kunnen geven”.       

Gabbiano Boys zal niet van de markt verdwijnen. Het merk zal in online vorm blijven voortbestaan. B2C verkoop zal plaatsvinden via de eigen webshop, via e-commerce partners als Zalando, Kleertjes.com en Bol.com, en via een klein groepje selected retailers.

Gabbiano Boys brengt sinds 2013 een complete urban & streetwear collectie voor stoere teens op de Nederlandse markt. Het merk opereerde in het middensegment en staat bekend om zijn creativiteit en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Peter Rinia heeft een mooie nieuwe uitdaging in zijn carrière gevonden en is per 1 juli aan de slag gegaan als Key account Manager bij NINE&Co.

Website Gabbiano: www.gabbianodenim.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top