Ga naar hoofdinhoud
kindermode collectie

H&M ontwikkelt kindercollectie met beeldend kunstenares Kate Morgan

Kunst op kinderkleding? Jazeker! Modebedrijf H&M heeft de handen ineengeslagen met beeldend kunstenares Kate Morgan. Wij vertellen je graag hoe deze fantastische, avontuurlijke collectie eruitziet.

Kate Morgan is ontzettend fan van dieren in het wild, planten en landschappen. Deze liefde heeft ze dan ook omgezet in prints en die zijn nu te zien op diverse items van de kindermodelijn van H&M. De collectie is sinds eind april te verkrijgen in geselecteerde winkels en op de website van H&M.

Ontwerp
Hoe Kate dit heeft gedaan? Met aquarel heeft ze meerdere motieven getekend, waaronder toekans, papegaaien, tijgers, flamingo’s, luipaarden, panda’s, kikkers en vlinders. Deze dieren zijn omhuld door mooie planten en bloemen. Al van jongs af aan is Kate gefascineerd door wildlife en dieren. Met de lijn hoopt ze dan ook dezelfde interesse bij huidige kinderen aan te wakkeren. We like!

De collectie
De kindermodelijn bestaat uit tops, t-shirts, jurkjes, shorts, playsuits, broeken en badpakken. Het zijn charmante items met prachtige details. Ook zitten er enkele accessoires in de collectie, waaronder sandalen, haarbanden en hoeden.

     

Bekijk hier de hele collectie!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top