Ga naar hoofdinhoud
kidz

Initiatief voor nieuwe kinderkledingbeurs: WFC Just Kidz

Hoera! Wellicht dat er toch weer een fysiek platform komt voor de kindermodebranche. World Fashion Centre Amsterdam lanceert eind januari in samenwerking met Ruben Worms een nieuwe kindermodebeurs in de WFC Beursplaza, mits er genoeg animo is vanuit de markt. Just Kidz zal mogelijk plaats gaan vinden op zondag 28 en maandag 29 januari 2018.

Het concept
De beurs zal een open en overzichtelijke look krijgen. De hoge torens (waar de leverancier een grote banner kan hangen) zijn naar de buitenzijden van de hallen verplaatst, waardoor het voor de bezoekers direct duidelijk is op welke plek ieder label zich bevindt. Ook zal er een looproute gecreëerd worden, zodat bezoekers een kijkje kunnen nemen bij alle stands. Wat het event erg laagdrempelig maakt, is dat men geen entreegeld hoeft te betalen en de parkeerkosten gereduceerd zijn. Ruben Worms, van Ruben Worms Agenturen is blij met het initiatief: “Wij als agenten hebben behoefte aan een simpele beurs zonder poespas. Een betaalbare beurs waar we onze collecties kunnen tonen en die vrij toegankelijk is. Veel agenten zijn ontzettend enthousiast over het initiatief en we hebben al meerdere toezeggingen.”

Fijne prijzen
Je betaalt voor een stand een schappelijk bedrag per vierkante meter. Bij afname van minimaal 15m2 zit het volgende bij de prijs inbegrepen: verlichting, minimaal vier stoelen en een tafel. Pluspunt: hoe groter de stand, hoe meer lampen, tafels en stoelen je tot je beschikking krijgt!

Interesse?
Mocht het event doorgaan dan zal het in de eerste week van oktober een go krijgen. Wil je meer informatie? Neem als leverancier dan contact op met Ruben Worms via info@rubenworms.nl.

Website WFC: www.worldfashioncentre.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top