Ga naar hoofdinhoud

Kinderkledingwinkel Kids & Co lanceert eigen kledinglijn

Afgelopen zaterdag heeft Anita van Stein Callenfels van Kids & Co haar eigen kledinglijn gelanceerd, genaamd SCB Be yourself. In haar winkel in Borne verkoopt ze de meest uiteenlopende merken, toch kwam ze tot de ontdekking dat er hoodies voor meiden ontbraken. Dit bracht haar op het idee om een hoodiesmerk voor meiden op te richten.

De kledinglijn van SCB Be yourself (Sport Casual Brand) bestaat in totaal uit 14 hoodies en 12 t-shirts. De collectie bevat veel dierenprints en stoere teksten als ‘Girls run the world!’. Met de slogan ‘Be Yourself’ wil Anita graag uitstralen dat het belangrijk is om jezelf te durven zijn en je niet mee te laten slepen door wat anderen zeggen. Anita: “Ik heb een enorme hekel aan pesten, daar gaat mijn bloed echt van koken. We proberen de kinderen in onze winkel dan ook altijd mee te geven lekker te dragen wat ze zelf willen.”

Op de dag van lancering was er een inlooptijd van 13:30 tot 16:00 uur, zodat er genoeg tijd was voor iedereen om langs te komen. De presentatie werd op een feestelijke manier gedaan door twee tienermodellen die de Magic Mirror begeleiden, een apparaat dat alle meiden in vijf seconden op de foto zet met hun nieuwe outfit. Anita: “Zet je deze foto op je Instagram story en tag je ons, dan maakt diegene kans op het winnen van een prijs.”

De t-shirts zijn verkrijgbaar voor €19,99 en de hoodies zijn verkrijgbaar voor €39,99. De maten lopen van maat 128 t/m S.

Website Kids & Co: www.kidsboetiek.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top