Ga naar hoofdinhoud

Leuk nieuws: Kindermodemagazine Dress the KIDS lanceert dagelijkse blog!

Zoals jullie weten hebben we met Junior Media naast het toonaangevende vakblad voor de kindermodebranche: KIDS fashion mag, een paar jaar geleden succesvol het enige kindermodemagazine van de Benelux gelanceerd, genaamd Dress the KIDS! Maar leuk nieuws! Daarnaast lanceert Dress the KIDS nu een dagelijkse blog voor de consument! 

Met Dress the KIDS willen we echt crossmediaal gaan uitgeven. Met de dagelijkse blog als toevoeging aan het platform, naast het innovatieve maandelijkse online magazine en de social media kanalen. Door een echt crossmediaal mediaplatform neer te zetten, willen we een echte community creëren voor de doelgroep. 

Op het online platform van Dress the KIDS verschijnen nu dagelijks verschillende blogposts online. Hiermee worden we het medium voor de moeders van deze tijd. De huidige thema’s op de site zijn collections, fashion, tips & travel, beauty & care en #momlife. Daaronder vallen ook weer specifieke subcategorieën waar je over kunt lezen. 

Bovendien gaan we bekende moeders inzetten voor het blog! Zo krijg je een kijkje in hun leven als moeder! 

Om het blog nog interessanter te maken voor de doelgroep, willen wij aan jullie vragen om op Instagram een reactie te plaatsen over onderwerpen die jij graag zou willen terugzien!

https://www.instagram.com/p/CBlYQAElub_/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top