Ga naar hoofdinhoud
le big pop up store

LE BIG opent pop-up store in Amsterdam

Kinderkledingmerk LE BIG heeft begin deze maand een pop-up store in Amsterdam geopend. In het hart van het oude centrum, aan de Staalstraat kan de consument er een kijkje nemen.

In de pop-up store moet de merkbeleving volgens eigenaar Anke Goossens goed naar voren komen. Voor twee maanden is de locatie van het kindermodemerk en smaakt het naar meer, dan zal LE BIG er misschien wel blijven of op zoek gaan naar een andere vaste plek.

Veel feedback
De consumenten zijn erg enthousiast. Omdat de zaak in het centrum zit komen er ook veel toeristen binnen. Meestal kopen zij artikelen uit de accessoire-lijn zodat ze niet gepast hoeven te worden. Dankzij de pop-up store krijgt LE BIG veel directe feedback van klanten en daar wordt het team erg blij van. De shop is zeven dagen per week geopend.

Tassen te koop
Naast de lancering van de pop-up store breidt LE BIG dit seizoen ook uit in tassen. Deze zijn functioneel, fashionable en natuurlijk allemaal ontworpen in de stijl van LE BIG. Het merk is nieuw op de lederwarenmarkt en hoopt hier snel meer bekendheid te creëren. De back-to-school-lijn wordt inmiddels al in De Bijenkorf en Hudson’s Bay verkocht.

Website LE BIG: www.lebig.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top