Ga naar hoofdinhoud

Looxs Revolution komt met Mini- en Little collectie

Het is feest bij meisjesmodemerk Looxs Revolution! Het merk brengt niet één maar twee nieuwe lijnen op de markt. Met de nieuwe collecties van Looxs Mini en Looxs Little ziet je kleintje er gegarandeerd stralend uit.

Looxs Mini
De stijlvolle collectie van Looxs Mini is gemaakt voor de allerkleinsten. Met fijne en zachte materialen in de mooiste pasteltinten, waarbij gespeeld wordt met twee contrasten, krijgt de gehele collectie haar “looxs”. Uiteraard zit alles comfortabel en is er een grote keus in items. De collectie is te verkrijgen in de maten 68 tot en met 92.

Looxs Little
Ook de items van het kleine zusje van Looxs zien er prachtig uit. Met zachte, comfortabele kleding in de mooiste kleuren is de collectie casual maar opvallend. Verschillende sweaters en jurkjes met diverse details als stippen, strepen, rushes en strikken, maken de collectie compleet. Looxs Little is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 128.

Over Looxs Revolution
Het nieuwe meisjesmerk Looxs Revolution blijft dichtbij zichzelf door te kiezen voor sportieve, maar bovenal klassieke items. Dit geld voor zowel Looxs Girls als Looxs Mini en Looxs Little.

Website Looxs Revolution: www.looxsrevolution.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top