Ga naar hoofdinhoud

Mauriks Mode Agenturen introduceert Lovelies!

Nieuw in het assortiment van Mauriks Mode Agenturen zijn de Little Lovelies voor de kids! Lovelies ontwerpt supertoffe en vooral zomerse slippers voorzien van veel liefde voor creativiteit en comfort. Het Deense design is te verkrijgen in mooie stoffen, te gekke prints en heeft een ontzettend zacht voetbed. 

Bij Lovelies draait alles om het creëren van dat heerlijk vakantiegevoel met de perfecte temperatuur en het zonnetje die schijnt. Van het streven naar een positieve mindset in de mens tot aan een steentje bijdragen aan de natuur, lovelies zet zich hier 100% voor in. 1% van de omzet wordt dan ook gedoneerd aan milieuvriendelijke non-profitorganisaties over de hele wereld met als doel de natuurgebieden te helpen en de focus te leggen op het schoonhouden en behouden van de mooiste stranden. 

Een boterzachte binnenzool met jute of suède in combinatie met geweven katoenen banden in verschillende patronen en diverse vrolijke kleuren zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor de slippers comfortabel zitten en beschikken over verfijnende details. De slippers zijn verkrijgbaar vanaf maat 29 t/m 35 en worden geleverd in pre-packs. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top