Ga naar hoofdinhoud
KIDS - New Kids Fashion

New Kids Fashion B.V. failliet verklaard

New Kids Fashion van de kindermodemerken Jottum, Cakewalk en Barbara Farber is op 6 juni 2017 failliet verklaard door de rechtbank Midden-Nederland. Daarnaast heeft ook Twinlife B.V., van het mannenmodemerk Twinlife te maken met een faillissement, vanwege hetzelfde moederbedrijf.

De drie merken Jottum, Cakewalken Barbara Farber zijn failliet verklaard met als belangrijkste reden dat de omzet van de merken al langere tijd onder druk stond door grote veranderingen in het consumentengedrag. In het kindermodesegment blijken steeds meer klanten hun aankopen online te doen.

Door het faillissement van New Kids Fashion is ook het mannenmerk Twinlife failliet verklaard. Begin 2016, na de ondergang van V&D, had het merk het lastig. Toch liet het de laatste twaalf maanden weer gezonde groei zien. De aandeelhouders van Twinlife zijn momenteel nog met de curator in gesprek over een eventuele doorstart. M.J. Cools van De Advocaten van Van Riet is aangesteld als curator bij het faillissement.

In 1996 werd Twinlife B.V. opgericht door de tweeling en voetballers Frank en Ronald de Boer. Jarenlang waren zij het gezicht van het merk, dat bekend staat om mannenmode met een sportieve look. Ook heeft Twinlife daarnaast een jongenskledinglijn.

Website New Kids Fashion: http://www.newfashionkids.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top