Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Nieuw: de personal shopping box van Bundleboon

Online shoppen doen we als consument maar al te graag. Toch wordt kinderkleding vaak nog in real life gekocht; om de juiste maat te garanderen of om het echt even in je handen te kunnen houden. Dat hoeft nu niet meer met de nieuwe personal shopping service van Bundleboon.

Wat deze service precies inhoudt? Je bestelt een box met outfits die worden geselecteerd op basis van de stijlinteresses van je kind bij de inschrijving. Deze box wordt bij je thuis afgeleverd en je kunt alles met het kind passen. Alleen de items die je wilt houden reken je ook echt af. Het leven van de moderne outfit wordt zo een stuk makkelijker gemaakt!

De outfits worden geselecteerd door een professionele styliste. Bundleboon werkt weer samen met verschillende mooie kindermodemerken zoals Petit Bateau, Imps&Elfs en Sprout&Sprout. Het concept is ooit ontwikkeld door Nelli Jeloudar in 2017, maar samen met Monique Janke heeft ze het verder uitgerold.

How to order
Hoe je je eerste box kunt ontvangen? Ga naar de website www.bundleboon.com en vul de stylequiz in. De personal shopper kiest de items uit en stuurt ze vervolgens naar je op. Na tien dagen moet je beslissen of je de items wilt houden of wilt retouren. En extra leuk voor de kids: iedere box bevat een leuke kleurplaat.

Website Bundleboon: www.bundleboon.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top