Ga naar hoofdinhoud
Drive inn junior

Open showroom collective DRIVE INN JUNIOR als nieuw initiatief

Een aantal partijen in het zuiden van het land is na het wegvallen van de kleine fabriek een samenwerking aangegaan. Hierdoor ontstond het idee om open deur dagen te houden op een bijzondere manier; iets anders, iets speciaals, iets leuks! Het open showroom collectief  genaamd DRIVE INN JUNIOR. Begin december zal er meer informatie volgen.

Deze open dag route, alleen georganiseerd voor klanten, zal starten om tien uur ’s ochtends en doorgaan tot tien uur ’s avonds. De route vindt langs de volgende locaties plaats: Roosendaal, Breda, Best, Waalre en Veldhoven.

De initiatiefnemers Joost Hoppenbrouwers, Annelie Koopmans en Ronnie Renette willen een bijzondere dag creëren. Om de bestaande relaties extra naar hun showroom te trekken op deze dag zullen zij het volgende aanbieden:

  • De open dag route start vroeg en gaat tot laat door, waardoor je naast de reiskosten geen andere kosten maakt
  • Er zal gratis ontbijt, lunch en diner aanwezig zijn op de zes verschillende locaties langs de A58
  • Je krijgt een landkaart en kunt zo precies kiezen welke locaties je wilt bezoeken
  • Iedere winkel die een locatie bezoekt krijgt achteraf een cadeautje toegestuurd
  • Retailers krijgen een sneak preview op een bijzondere manier, van de collecties die ze gaan inkopen
  • 66 bekende brands zullen aan deze open dagen route deelnemen
  • Daarnaast zal er een exclusieve sneak preview zijn verdeeld over de locaties, van negen, toffe nieuwe merken (die je niet wilt missen!)
  • Ben je aanwezig op minimaal twee locaties, dan kun je prijzen winnen, zoals een restyling dag voor je winkel (hoe kan je met de huidige middelen een nieuw  winkelbeeld neerzetten) of een gratis order van een merk dat je nog niet hebt. Zo zou het zomaar kunnen dat je eindelijk het merk kunt proberen wat je graag wilde . En als je geluk hebt kun je deze dag zelfs meerdere orders winnen!
  • Tot slot zijn er nog meer verassingen die dag!

Meer informatie over de DRIVE INN JUNIOR zal nog volgen, maar hoogstwaarschijnlijk vindt de open showroom route plaats op een maandag in januari 2018.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top