Ga naar hoofdinhoud
OK betaalapp

Nieuwe betaalapp in Nederland: OK

Een groep Nederlandse investeerders, waaronder Reggeborgh en de oprichters van Fox-IT, zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw project: OK. De nieuwe betaalstandaard moet een onafhankelijke, alles-in-een-oplossing zijn.

Samen met grote retailers, merken en ticketshops moet OK de nieuwe betaalstandaard in Nederland worden. In 2018 zal een grootschalige lancering plaatsvinden met zo’n honderd partners.

Hoe OK werkt
Met de nieuwe app moeten consumenten met elke smartphone en bankrekening via hun mobiel kunnen betalen. Dit moet kunnen in de winkel, maar ook online, onderweg of aan de deur. Elke klantenkaart wordt gekoppeld en de consument krijgt bij het afrekenen automatisch spaarpunten of voordeel.

Middels het scannen van een QR-barcode en het invoeren van een eigen gekozen 5-cijferige code kan de klant bij elke kassa of webshop betalen. Het is nog niet bekend welke partijen er al achter het project staan, maar volgens vakblad Distrifood doen ook grote supermarktketens als Albert Heijn, Plus en Jumbo mee.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top