Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe KIDS-zone in Gallery Shoes blijkt succesvol

De KIDS-zone in Gallery Shoes Düsseldorf is al voor 50% volgeboekt door verschillende merken, terwijl het slechts sinds enkele weken mogelijk is je aan te melden. Volgens projectleider Ulrike Kähler is het kindersegment een belangrijk onderdeel binnen Gallery Shoes.

Merken die onder andere een plekje hebben weten te bemachtigen zijn Akido, Clic !, Falcotto, Hip, Jochie & Freaks, Nutrino, Pom Pom, Pinocchio en Vingino. Andere merken kunnen daarnaast hun eigen zelfstandige kinderreeksen laten zien bij de algemene merkpresentatie buiten de KIDS-zone.’

Schoenenwinkels uit landen als Italië, Noorwegen, Brazilië en Spanje zullen aanwezig zijn bij Gallery Shoes. Ongeveer 45 exposanten zullen hun producten tentoonstellen in de KIDS-zone, die een eigen hal in beslag neemt met een oppervlakte van 2000 m². De Blankstahlhalle, waar de KIDS-zone zal plaatsvinden is er uitermate geschikt voor; prachtig natuurlijk licht en een hoog plafond laten de industriële look goed tot zijn recht komen.

Ulrike Kähler heeft een grote passie voor kindermode die in haar eigen kinderperiode is ontstaan. Door de kinderwinkel ’Ulrich & Ulrike’ die haar ouders 50 jaar lang hebben beheerd is ze in Düsseldorf helemaal op haar plek.

Website: https://gallery-duesseldorf.de/en/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top