skip to Main Content
Nóg meer nieuws tijdens de aankomende editie van SundaySchool

Nóg meer nieuws tijdens de aankomende editie van SundaySchool

Vorige week maakten wij al bekend dat de komende editie van de kindermodebeurs SundaySchool een aantal nieuwe elementen zal bevatten. Echter is er nóg meer nieuws waar we ons op kunnen verheugen.

Naast het feit dat SundaySchool dit jaar twee dagen zal plaatsvinden;  zondag 15 januari én maandag 16 januari, lieten wij vorige week al weten dat er deze editie een gloednieuwe duurzaamheidshal te bezoeken zal zijn. Deze hal staat geheel in het thema van duurzaamheid in de modebranche en geeft informatie over verschillende certificeringen zoals GOTS, Oeko-Tex100 en Cradle to Cradle.

Echter is er nog meer nieuws voor de bezoekers van de halfjaarlijkse beurs. Komende editie zullen er op beide dagen een aantal sprekers aanwezig zijn. Zo zijn er sprekers van Euretco, INretail en specialisten uit het bedrijfsleven en op het gebied van duurzaamheid. De verschillende sprekers praten de bezoekers bij over o.a. de nieuwste modetrends, de invoering van de verplichte UPV en het succes van de winkels Doedels in Soest. En dat is nog niet alles, er zal namelijk ook weer een prachtige modeshow plaatsvinden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top