skip to Main Content
Preview Retour Jeans wintercollectie 2022

Preview kersverse en kleurrijke Retour Jeans wintercollectie 2022

Mix de ingrediënten comfort en gekleed met een toefje jaren tachtig et voilà: je hebt de spiksplinternieuwe wintercollectie 2022 van Retour Jeans te pakken. Wij laten je alvast een preview zien.

Comfy jogging en warme breisels voor de girls
Precies die twee uitersten – thuiszijn en uitgaan – zie je terug in de nieuwe meidencollectie comfy chique. Zoals een jurk gemaakt in sweatstof of een jersey co-ord set.

In kleur is er de keuze uit warme aardetinten als brandy en roest; grijstinten, misty green en sky met flamingoroze, en voor de meest kleurrijke types zijn daar knalkleuren als violet of orchid. Aan comfort ontbreekt het ook niet met oversized sweaters, teddy gilets en lekkere maar stijlvolle breisels.

Vegan leer
Retour heeft ook een aantal nieuwe artikelen van vegan leer, zoals rokjes, strakke treggings of een paperbag broek in verschillende kleuren. Van zwart tot blauw en van beige tot cognac.

College look en teddystof voor de boys
Kies dit jaar voor tinten als chocolat en camel gecombineerd met zwart en neonoranje, of voor donkere, diepe kleuren als donkergrijs met als tegenhanger paars of offwhite. Wie dit niks vindt, shopt misschien zijn hele look wel in het blauwe thema met dit seizoen zand en citroengeel als accentkleuren. Niet te vergeten: rustige, cleane artworks zijn voor de boys aangevuld met de college look en ook de mountainprint is te vinden in de wintercollectie, evenals de tie dye tinten. Die college look zie je overal terug; van baseball jack tot zelfs een hippe spencer.

Jassen voor jongens
Vaste prik bij Retour zijn de tracking suits. Of je nu naar school gaat of naar het sportveld, een sweatpak kan altijd. is de cargobroek inmiddels een blijvertje. Er is goed gekeken naar gemak in ons jassenassortiment. Ga voor een variatie op de waterdichte jas Vic en val dankzij de felle kleuren zelfs op tijdens je afdaling op de skipiste. Om droog thuis te komen in ons eigen kikkerlandje is de gevoerde regenjas perfect voor dit jaargetijde. Is dat minder van belang, kies jij als stoere boy mooi voor het bomberjack!

Wil je niets missen van deze nieuwe lijn? Binnenkort vertellen we er alles over in onze nieuwe beurseditie. Stay tuned!

Wesley Jansen
06 51960119
wesley@retourjeans.com

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top