Ga naar hoofdinhoud

Retour Jeans onthult Marge-explosie voor Partners in aankomend inkoopseizoen!

In deze turbulente tijden is het essentieel dat partners nog nader tot elkaar komen en elkaar blijven ondersteunen. Retour Jeans werkt al jaren volgens dit principe volledig, together we will fix this. Daarom lanceert Retour Jeans een ware ‘margebom’ voor haar partners tijdens het aankomende inkoopseizoen AW24. Met de uitbreiding tot 18 jaar en het succes van de Retour Performance-lijn, neemt het modemerk een gedurfde stap om haar partners te ondersteunen.

Naast de Retour performance lijn en de uitbreiding tot 18 jaar laat Retour Jeans voor het komend inkoopseizoen AW24 een marge bom barsten voor haar partners. Retour jeans gaat een substantieel deel, tot wel 30%, van haar marge aan haar klanten geven waardoor de marge voor de hoofdcollectie kan oplopen tot 3.0. Tijdens de inkoop afspraak zullen de mogelijkheden besproken worden hoe deze marge boost er voor u uitziet. Retour Jeans is vastbesloten om samen te werken in het belang van succes. In deze tijd is samenwerking nog nooit zo cruciaal geweest. 

Met het oog op 2024 laat Retour Jeans zien dat ze klaar is voor de toekomst. Het merk bedankt alle partners voor hun samenwerking in het afgelopen jaar en wenst iedereen een feestelijk kerstfeest toe. Mis deze sensationele ontwikkeling niet en ontdek hoe Retour Jeans wederom de norm opnieuw definieert in partnerschap en groei!”.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top