Ga naar hoofdinhoud

Senior Online Marketeer – Kleertjes.com

vacature kindermodeKleertjes.com in Hilversum zoekt een online marketingtalent met passie voor fashion. Jouw marketinghart gaat kloppen bij het optimaliseren van de omzet uit online marketingkanalen. Bovendien bedenk je graag optimalisatiekansen voor de webstore.

Wij zijn op zoek naar een:

senior online marketeer (40 uur per week, fulltime)

Jouw taken:
Als online marketeer ben je continu gericht op het behalen van zoveel mogelijk omzet tegen optimale kosten. Je verliest de ROI nooit uit het oog en bedenkt creatieve manieren om de omzet elke maand te laten pieken.

Je bent verantwoordelijk voor alle online marketingkanalen, zowel SEA als display. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van een retargetingstrategie die past binnen volledige marketingmix. Als online marketeer heb je gevoel voor techniek en ben je in staat effectief wensen te communiceren met het IT team.

Je passie voor Fashion uit zich in je gevoel voor het uitzetten van de juiste acties op het juiste kanaal. Je werkt zorgvuldig en voelt je graag verantwoordelijk voor het commerciële resultaat.

Als onderdeel van het online-team, brainstorm je mee over de jaarkalender, acties en thema’s. Je stelt je betrokken op in het team en bent bereid collega’s te helpen op basis van jouw kennis en ervaring. Je bent een spin in het web en voelt je graag verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijk. Je hebt gevoel voor consumenten gedrag en speelt daar flexibel op in.

Jouw profiel:

  • HBO / WO opleiding in online marketing
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in fashion retail/e-commerce
  • Ervaring met Google Adwords en in het bezit van Google Adwords Certified Professional
  • Ervaring met SEA, SEO, Affiliate Marketing, Display Marketing
  • Affiniteit met kinderkleding
  • CMS ervaring
  • Kennis van feed marketing en B-genius is een pré
  • Ervaring met scrum methode
  • Kunnen samenwerken met IT; beschrijven van wensen en het testen van oplevering
  • Op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en onlinemarketing

Kerncompetenties:
Je bent marketing en sales gedreven en beschikt over een sterke drive om resultaten te behalen. Je bent nauwkeurig, flexibel en kan projectmatig werken. Je bent creatief, pro-actief en productief.

Enthousiast?
Ben jij diegene die we zoeken? Reageer dan snel via recruitment@kleertjes.com en stuur je motivatie en CV t.a.v. Ira Buijtenhuijs.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top