skip to Main Content

SEVENONESEVEN x Monique Westenberg in de winkels

Het is zover! De kinderkledinglijn die Monique Westenberg speciaal heeft ontworpen voor SEVENONESEVEN ligt vanaf deze week in de winkels. Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zat er helaas niets anders op dan het lanceringsevenement uit te stellen. Gelukkig kreeg KIDS alsnog de kans om Monique alles te vragen over haar eerste kindercollectie. KIDS geeft alvast een voorproefje!

Voor Monique is het ontwerpen van een kinderkledinglijn een droom die uitkomt. Ze is dan ook enorm blij dat de samenwerking met SEVENONESEVEN tot stand is gekomen. Monique: “We zijn een jaar lang bezig geweest met het ontwerpen van de collectie. Het is ontzettend gaaf dat je met een schets begint en er met een heel team naartoe werkt om iets tastbaars te maken. Het is een heel bijzonder en spannend proces!” 

Zoontje André (3) is haar grote inspiratie voor deze collectie. Monique: “Ik kijk voornamelijk wat ik leuk vind staan bij kleine André en waar hij gemakkelijk in kan bewegen. Daarnaast hangt de kledingkeuze ook af van het moment. Naar school draagt hij bijvoorbeeld weer wat anders dan naar een pretpark.”  

Het volledige interview is te lezen in de eerste editie van DRESS the KIDS dat op 8 september wordt gepubliceerd. So mark your calendar! 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top