Ga naar hoofdinhoud
online betalen

Soon: Betalen met Tikkie in webshops

Binnenkort wordt het mogelijk om in webshops te betalen met Tikkie. Dankzij het doorvoeren van een aantal veranderingen moet het betalen via de app van ABN Amro gemakkelijker worden.

Het concept ziet er als volgt uit. De gebruiker voert online eenmalig zijn gegevens in met de functie SuperSnelBetalen, waarna deze stap bij iedere aangesloten wegwinkel wordt overgeslagen. Vervolgens betaalt de klant met Tikkie en via Tikkie weet de webshop waar het artikel heen gestuurd moet worden. Het kost webwinkels 0,25 cent per transactie.

Tikte Zakelijk
Naast deze functie is ABN ook bezig met Tikkie Zakelijk, gericht op ondernemers. Zo kunnen bedrijven een zakelijk account aanmaken met een logo en gifje. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van hogere limieten.

Betalen met mobiele nummer
Momenteel is het alleen nog mogelijk een ander te betalen met een betaalverzoekje, maar ook dat gaat binnenkort veranderen. Zo wordt er geïntroduceerd dat men binnenkort kan overmaken met alleen een mobiele nummer. De app koppelt het mobiele nummer aan het juist IBAN-nummer en zo betaal je nog gemakkelijker!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top