Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws

Spot on Fashion wordt nieuwe agent van SEVENONESEVEN

Elton IJpma van Spot on Fashion wordt de nieuwe agent van SEVENONESEVEN. Spot on Fashion was al langer agent van de merken 12Monkeys, Bellaire, Superrebel en NoBell. Naast SEVENONESEVEN hebben ook de merken TYGO&vito en TOPitm zich onlangs aangesloten bij Spot on Fashion.

Spot on Fashion
In 2016 veranderde de naam van het modebedrijf Elton IJpma Agenturen in Spot on Fashion. Spot on Fashion verkoopt nationale en internationale kinderkleding en schoenen van A-merken en heeft momenteel een showroom in Weesp. Twee keer per jaar is Spot on Fashion te vinden op de kleine fabriek.

SEVENONESEVEN
Het merk SEVENONESEVEN valt onder het kindermodebedrijf Independent Fashion Industries. Naast SEVENONESEVEN heeft het bedrijf ook de merken State of Art Rookies, Red & Blu, Charlie en het nieuwe merk Frenchy in het portfolio zitten. SEVENONESEVEN heeft een dynamisch en internationaal ontwerpteam dat onlangs werd aangevuld met een jonge, 28-jarige styliste met Nederlandse roots. Ze is gespecialiseerd in het ontdekken van nieuwe trends en technieken en samen met het grafisch ontwerpteam zorgt ze voor een frisse wind binnen SEVENONESEVEN. De kwaliteit en de service van het merk houden hierdoor stand!

Website Spot on Fashion: http://spotonfashion.nl
Website SEVENONESEVEN: http://www.sevenoneseven.eu/nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top