Ga naar hoofdinhoud

SundaySchool gaat definitief door

Zoals eerder al vermeld gaat SundaySchool deze zomer door. SundaySchool zal nu plaatsvinden op zondag 26 en maandag 27 juli.

De nieuwe mannenmodebeurs BrandsHatchMen zal tegelijkertijd met SundaySchool plaatsvinden, dus ook op zondag 26 en maandag 27 juli. Aansluitend hierop zal op woensdag 29 en donderdag 30 juli de nieuwe damesmodebeurs BrandsHatchWomen georganiseerd worden.

De organisatie heeft vele gesprekken gevoerd met de locatie-eigenaar, gemeente, veiligheidsinstanties en brancheorganisaties als Inretail en Euretco. Plattegronden en looproutes zijn gemaakt, en dat alles binnen het kader van de huidige eisen van het RIVM, maar zeker ook moest de kenmerkende en gezellige sfeer van SundaySchool behouden blijven. En dat is gelukt. De locatie is bij uitstek geschikt een veilige editie te organiseren, mede door de vele hallen. Alles wordt éénrichting, zelfs de toiletten. 

De organisatie mag 300 bezoekers tegelijkertijd ontvangen, daarom verlengen de beurs van één naar twee dagen. Voor de standhouders een voordeel, zij hebben meer tijd voor hun (prospect)klant, en kunnen indien gewenst ter plaatse orders schrijven. De organisatie zal toegangskaarten uitgeven op basis van dag en tijdsblokken waardoor ze grip op deze eisen kunnen houden.

Omdat de organisatie zeer waarschijnlijk minder bezoekers uit het buitenland zal krijgen, hebben ze een samenwerking met FashionUnited opgezet. Vanaf de beurs wordt een livestream via YouTube georganiseerd zodat thuisblijvers de beurs op afstand kunnen meemaken. Daarnaast bieden we de deelnemende merken in samenwerking met FashionUnited de mogelijkheid via een gesloten livestream hun collectie te presenteren aan (prospect) klanten over de gehele wereld. De organisatie verzorgt de cameraman en de reporter, merken kunnen vanaf hun stand een collectiepresentatie houden. Daarvoor kunnen zij unieke codes bestellen die zij zelf uitgeven. Zodoende houden zij zelf controle over wie de collectiepresentatie (virtueel) mag bijwonen. Daarnaast hebben ze enkele verassingen in petto die ze later bekend zullen maken.

Stands worden allemaal vrijstaand geplaatst, en er is meer ruimte om de stands heen. Ook betrekt de organisatie het buitenterrein er weer bij, waardoor er ruimte genoeg is om een goed beeld van de nieuwe collecties te kunnen aanbieden. De komende beurzen hebben dan ook toepasselijk een gezamenlijk thema, te weten #SafetyFirst.

Voor meer informatie mail voor SundaySchool naar info@Sunday-School.nl. Of bel met Rob de Vos op 06-201 35 293

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Hallo,

    Onbegrijpelijk dat deze beurs gehouden wordt.

    Middenin de vakantie en in Coronatijd.

    Ik heb inmiddels 30 klanten gesproken die normaal altijd deze beurs bezoeken, en NIEMAND is van plan te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top