Ga naar hoofdinhoud
doel van de afbeelding is de aandacht trekken van de lezer.

SundaySchool gaat door deze zomer met livestream!

Als het corona virus de aankomende maanden onder controle blijft vindt de kindermodebeurs SundaySchool deze zomer gewoon plaats. En niet één maar twee dagen! 

Uit de enquête van KidsFashionMag is gebleken dat zondag 12 en maandag 13 juli de meeste voorkeur heeft onder de inkopers en retailers. Het is nu even wachten op de bevestiging van de deelnemende merken of dit ook hun voorkeur heeft. Een eventueel alternatief voor deze data zijn zondag 2 en maandag 3 augustus. De organisatie heeft de afgelopen tijd gebruikt om de beurs corona-proof en volgens de maatregelen van het RIVM toch te kunnen realiseren. Dit houdt in safety first! De bezoekersaantallen worden gespreid over een langere periode, het beursterrein hanteert éénrichtingsverkeer en de stands worden ruimer opgezet met daaromheen ook de benodigde ruimte om de bezoekers veilig te kunnen ontvangen en toch de gezellige sfeer te waarborgen. 

Nieuw! In samenwerking met FashionUnited zal er tijdens de beursdagen een (openbare) livestream plaatsvinden. De livestream vanaf de beurs is gevuld met impressies, paneldiscussies en presentaties. Momenteel is de organisatie druk bezig met de invulling hiervan en is hiervoor in samenwerking met INretail en Eurecto. Daarnaast maken online uitnodigingen met unieke toegangscodes voor een afgeschermde online-omgeving het mogelijk om klanten en prospects die niet aanwezig kunnen zijn toch de collectie presentaties vanaf de beurstand te kunnen bijwonen. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top