Ga naar hoofdinhoud

Tip van de redactie: vierde editie Drive Inn Junior

Op maandag 8 juli vindt de vierde editie van Drive Inn Junior plaats. Het initiatief is opgezet door diverse agenten en leveranciers gespecialiseerd in kinderkleding, voortgevloeid uit de gezamenlijke wens om klanten en prospects mogelijkheid te bieden om zich op nieuwe collecties te oriënteren.

Drive Inn Junior zal plaatsvinden op maandag 8 juli 2019 van 9:00-18:00 uur. Op verschillende locaties in het zuiden van het land openen showrooms hun deuren voor vaste klanten en andere geïnteresseerden. Het event vindt plaats in de volgende steden: Best, Breda, Eindhoven, Roosendaal, Tilburg en Veldhoven.

De afgelopen drie edities waren een groot succes. Ook dit keer belooft het weer een overvolle, afwisselende en verrassende dag te worden voor de bezoekers. Men kan zich oriënteren op nieuwe collecties van ruim 120 kindermodemerken in diverse showrooms. Naast de bekende merken zijn er ook een aantal nieuwe labels te zien. Drive Inn Junior onderscheidt zich door het volledige pakket te presenteren, waardoor iedereen zijn inkoopbudgetten nog beter kan plannen. Naast het tonen van volledige collecties, is er gratis toegang, gratis parkeren en de organisatie zorgt daarnaast voor lekkere hapjes en drankjes.

Zien we jou op maandag 8 juli?

Website Drive Inn Junior: www.driveinnjunior.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top