Ga naar hoofdinhoud

Tweede collectie op weg van succesvolle nieuwkomer ‘Divign the Diva’

Onlangs startten Anita Makkinje en Nick Nana met hun nieuwe tienermerk ‘Divign the Diva’. Met een vliegende start en een hoop positieve reacties wordt er vol energie gestart met de verkoop van de tweede collectie.

Op maandag 21 juni zal de verkoop van tweede collectie levering september/ oktober 2021 van start gaan. Door het grote succes van de eerste collectie start het nieuwe modemerk haar tweede collectie voor WW2021. Ook in deze collectie zal de nadruk liggen op de nieuwste fashion trends van 2021. Hierdoor zijn de items perfect voor alle meiden die zich een trendy diva willen voelen. De dochter van Tjeerd Oosterhuis en Edsillia Rombley, Imani, vormt het gezicht van deze campagne.

Divign the Diva is een tienermerk voor meiden dat inspeelt op de laatste modetrends. Aangezien mode constant in beweging is, lanceert Divign the Diva drie collecties per seizoen. De collecties zijn trendy, vernieuwend en comfortabel. De kleding bestaat uit stoere pants, trendy tops, catsuits en jasjes met inspirerende prints en trendy kleuren die goed met elkaar te combineren zijn.

Verkoopinformatie:
Divign the Diva
Oud-Loosdrechtsedijk 188-6
2131 NG Loosdrecht

Anita Makkinje: 06 52436902
Nick Rana: 06 24088899
info@divignthediva.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top